Was jij er ook bij in 1962?

De Deurnese avondvierdaagse gaat dit jaar voor de 60ste keer plaatsvinden, dus extra reden voor een feestje!

Het komt niet zo vaak voor dat een sportief evenement haar 60ste verjaardag kan vieren, maar de organisatie van de AVD mag dit jaar een feestelijk tintje aanbrengen. In 1962 werd de eerste vierdaagse georganiseerd met de inmiddels klassieke afstanden van 5, 10 en 15 kilometer. Na 60 jaar is aan die opzet nog steeds niets gewijzigd en lopen groepen en individuen nog steeds zingend van woensdag t/m zaterdag door Deurne met op zaterdag natuurlijk het bekende bloemendefilé.

Om er dit  jaar een extra feestelijk evenement van te maken zal de organisatie foto’s van de afgelopen 60 jaar projecteren op de Markt.

Heeft u nog leuke foto’s van uw deelname en wilt u die beschikbaar stellen, dan mag u die mailen naar info@avondvierdaagsedeurne.nl

De organisatie roept mensen die de eerste jaren hebben meegelopen ook op om nog eens mee te doen. Vraag uw klasgenoten van toen, vrienden en familie om samen met u op de donderdagavond 1 juni mee te lopen en haal onderweg herinneringen op. Uw pakje van toen zal misschien wel niet meer passen, maar misschien heeft u nog leuke foto’s om samen te bekijken. Ná de wandeling is er een reünie op de Markt onder het genot van een bekertje ranja (of iets anders). Dus was u er toen ook bij en wilt u nog een avond (of meerdere) meelopen geef u dan op via onze website. Daar is een speciale inschrijving voor de mensen die de eerste jaren meeliepen. Uw kleinkinderen vinden het vast erg leuk om u luid zingend mee te zien lopen en uiteraard verdient u de speciale 60ste medaille.

Het thema voor de 60ste AVD is natuurlijk FEEST. Daarom vragen we alle deelnemers om extra kleurrijk mee te lopen tijdens de AVD van woensdag 31 mei t/m zaterdag 3 juni. Voor de mooiste groepen zijn er leuke prijzen!

Inschrijven via de website kan nog t/m 25 mei; Daarna op de dagen zelf bij het secretariaat van de Avondvierdaagse in het Huis voor de Samenleving.

60ste AVONDVIERDAAGSE IN DEURNE